Hekimoğlu 41.Bölüm 2. Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü 16 Mart Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.
Son bölümde neler yaşandı?
Hekimoğlu’nun sırrı ortaya çıkıyor…
Efe Erdem, savant sendromu olan tanınmış genç bir piyanisttir. Verdiği bir konser sırasında, beklenmedik bir kas spazmı yaşar ve hastaneye kaldırılır. Çocukken geçirdiği trafik kazası sonrası zihinsel engelli hale gelen ancak bununla birlikte müzikal bir deha geliştiren Efe, Hekimoğlu’nun hemen dikkatini çeker. Hekimoğlu’nun duruma el atmasıyla basit gibi gözüken vaka karmaşık bir hal alacaktır.
Zeynep, bulduğu bir uçak bileti rezervasyonu sayesinde Hekimoğlu’nun Ankara’ya gideceğini öğrenir. Bu sıra dışı seyahatin sebebini öğrenmeyi kafaya takan Zeynep, Emre’yi de peşinden sürükler. Başta Hekimoğlu’nun yeni bir işe başvurduğundan şüphelenseler de, İpek ve Orhan’ın da işin içine girmesiyle ortada düşündüklerinden çok daha ciddi bir durum olduğunu anlarlar. Tüm belirtiler, Hekimoğlu'nun beyin kanseri olduğu yönündedir.
Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hekimoğlu bu hafta yayınlanacak mı?