Son dakika gelen haberlere göre, İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak, Muğla'nın Bodrum ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak aracını bir polis memurunun üzerine sürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. Olay, Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi.
Olayın Detayları
Bugün öğleden sonra yaşanan olayda, emniyet şeridinde ilerleyen Dilan Çıtak'ın kullandığı kamyonet, polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. İddialara göre, polis memurları Çıtak'tan ehliyet ve ruhsat sordu. Ancak Çıtak, "dur" ihtarına uymayarak aracını hareket ettirmeye çalıştı ve bir polis memurunun üzerine doğru sürdü. Bu durum üzerine polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak aracı durdurmak zorunda kaldı.
Gözaltı Süreci
İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, Bodrum’da “dur” ihtarına uymadı, polisin üzerine araç sürdü; polis havaya ateş açarak durdurabildi.
— Av. Cemil Çiçek (@avcemilcicek82) July 27, 2025
Ülkemizde ciddi anlamda “VAROŞ, KEKO, BARZO” sorunu var. pic.twitter.com/8lasnvbYX4
Polisin müdahalesiyle durdurulan araçtan bir süre inmeyi reddeden Dilan Çıtak, daha sonra gözaltına alındı. Çıtak hakkında "trafiği tehlikeye düşürmek", "dur ihtarına uymama" ve "kamu görevlisine direnme" suçlamalarıyla işlem yapıldığı belirtildi. Şarkıcının emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Olay anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedilerek sosyal medyada hızla yayıldı. Dilan Çıtak'ın daha önce de benzer olaylarla gündeme geldiği biliniyor.